Banner 1 Banner 2 Banner 3

 Word-format  [ ««« ]

14/2001

Motorløb i Slagelse…

Velkommen til nyhedsbrev 14/2001. Dette nyhedsbrev vil være lidt kort, da det kun vil omhandle vores deltagelse i manøvreprøverne i Slagelse. Bjørnsten Motorsport mangler kun 2 løb på kalenderen.

 

q       På lørdag den 27.10.01 klokken 14.27 sendes P&C ud på de sidste kilometer prøver i år for deres vedkommende. Med startnummer 42 på dørene, skal de prøve kræfter med årets nok skrappeste manøvreprøvefelt. I vores klasse deltager blandt andet Jens Åge Sørensen i Datsun 1200 - flere gange Dansk mester i rally, Preben Larsen Mazda 323 - blandt de 10 bedste manøvreprøvekører i Danmark, Mikkel Hansen i Volvo 240R - et af de store talenter i en MEGET stor bil og Palle Nielsen Ford Escort 2000. Palle Nielsen kom hjem fra København i søndags, med en samlet sejr i Yokohama Cuppen i bagagerummet – tillykke Palle! Så P&C får meget at køre for og efter.

 

q       Det samlede deltager antal til dette løb er 54! Vi forventer os et løb med nye og andre udfordringer end tidligere. Løbsledelsen har i tillægsreglerne skrevet, at der vil være mulighed for, at de sidste prøver bliver kørt i tusmørke/mørke. Det vil blive en sjov afveksling, og hvis vi er lidt heldige, så er prøverne gamle kendinge, og det kan måske være en lille fordel for det håbefulde team.

 

q       Starten går som før omtalt klokken 14.27 for Bjørnsten Motorsport, mens startnummer 1 Kenneth Christensen i Opel Kadett starter allerede klokken 12.30. Så altså en hel dag med motorløb. Start, pause og mål er ved PAVA Center i Slagelse, og de bor på  Elmedalsvej 3.

 

q       Teamet forventer at være i mål ved PAVA ca. klokken 18.00 lørdag aften. Ligeledes håber vi, på at vore heppekor >Glemmer aldrig hyggen< også kommer til Slagelse. Efter løbet vil der være uddeling af diverse præmier til vinderne af VM (Vestsjællands Mesterskabet). Så alt i alt vil der hele tiden være noget at kigge på.

 

q       TC har luftet tanken om at tage med Johannes Frass til Sverige, for at køre Mini Rally den 10.11.01. Johannes mener at ”Sylfiden” ville kunne mule nogle Svenskere på deres egen hjemmebane, hvis altså den får noget gas. I skrivende stund er dette ikke helt afklaret, men vi vil vende tilbage til dette senere.

 

Med håb om et godt løb på hjemmebanen, så slutter nyhedsbrev 14 her. På gensyn i nummer 15, hvor vi fortæller, hvordan løbet gik.

 

Venlig hilsen

 

Bjørnsten Motorsport

Mail to Web-master

© PSP-SYSTEM  [TOP] [ ««« ]