Banner 1 Banner 2 Banner 3

 Word-format  [ ««« ]

11/2001

 Det store mareridt…

Velkommen til nyhedsbrev 11/2001. Teamet viste gode takter i Jylland, prøverne var kanon gode og gearkassen…… Bjørnsten Motorsport er på vej fra Jylland til Tjekkiet.

  

q       Det var stadig meget mørkt, da ”Sylfiden”, TC, Christian og Palle kørte mod Jylland. Efter den tekniske gennemgang af bilen, var vi klar til motorløb. Prøverne så gode, hurtige og skægge ud på papiret, og det var de bestemt også i fuld skala.

 

q       Prøve 1 kørte vi en spand ned, og fik 5 sekunders straf. Prøven bestod bl.a. af et meget langt højresving, efterfulgt af en høj nedkørsel. Denne nedkørsel vender vi tilbage til senere.

 

q       Prøverne 2, 3 og 4 kørte P&C i vanligt bredt tempo. Pedalen i højre side helt nede – og håbe på at ”Sylfiden” holder fast i det glatte underlag. P&C ligger nu på en anden plads i klassen, og håber at kunne tage førstepladsen på de to næste prøver.

 

q       Prøve 5 var en rigtig rallyprøve igennem skoven. Det var en stor firkant på 4,7 kilometer, med 5 langsider og 4 vinkelsving. På den ene langside var vi for første gang oppe og køre 7200 omdrejninger i 5. gear. Det svarer til ca. 160 kilometer i timen. Da vi skulle bremse ned til det efterfølgende vinkelsving, gled bilen lidt mere end beregnet, og vi havde lidt Jysk mudder med ud af prøven. Trods den lille afkørsel, havde vi kun 4 sekunder op til hurtigste tid i klassen.

 

q       Prøve 6 var den samme som prøve 1, men fik et helt andet udfald. Vi omtalte den nedkørsel før, og nu kommer årsagen: Efter at P&C havde driftet rundt om bygningen i 2. gear med fuld hjulspind, forsatte driften ned af rampen, og her slog bunden imod vejen. Herefter SMADRER kron og spidshjul hinanden og gearkassehuset. Al kørsel stopper brat med en lyd, der kan høres på hele prøven.

 

q       Så P&C udgik fra en andenplads i klassen og som nummer 11 generelt. Surt at tage helt over til Jylland, og så kun køre et halvt motorløb. Men sådan er det. Nu venter vi på svar fra Tjekkiet, om der kan fremskaffes et nyt bagtøj, for raceren kan ikke køre uden!

 

q       Løbet blev ikke overraskende vundet af Søren Hjelm fra Vejle i sin Peugeot 106 Maxi Kit Car. Tak til Vejen for et godt motorløb. Vi vil gerne komme igen næste år…

 

Slut på nyhedsbrev 11/2001. Vi vil vende tilbage med nyhedsbrev 12, når vi har fået besked fra Tjekkiet.

 

Venlige regnvejrs hilsener

Bjørnsten Motorsport

  

Mail to Web-master

© PSP-SYSTEM  [TOP] [ ««« ]