Banner 1 Banner 2 Banner 3

 Word-format  [ ««« ]

10/2001

Nye udfordringer…

Velkommen til nyhedsbrev 10/2001. Teamet søger nye udfordringer på den anden side af Storebælt. Samtidig må vi desværre vinke farvel til Mini Rallyet i Odense sidst på måneden. Bjørnsten Motorsport er på vej til Jylland.

  

q       Efter at teamets lillesøster har fejret sin kvart århundredes fødselsdag i dag fredag, tager ”Sylfiden”, TC, Christian og Palle til Jylland. P&C skal deltage i specialprøver i Vejen søndag den 16.09.01, og vise flaget i Jylland til ære for vores Jyske sponsorer, og måle sig mod den hurtigt kørende og nådesløse Fynske og Jyske elite.

 

q       Vi har fået tildelt startnummer 18, og skal være klar til teknisk kontrol ved Goller Auto - Vinkelvej 8 - klokken 09.18. Vejen ligger mellem Kolding og Esbjerg, så der skal køres tidligt hjemmefra. P&C glæder sig meget til at køre specialprøver for første gang, og havde besluttet at debuen skulle være i Vejen for længe siden. Årsagen til denne beslutning ligger mange sæsoner tilbage. I 1990 deltog TC og Palle for første gang i et Mini Rally, og det blev kørt netop i Vejen.

 

q       Samtidig er det blevet klart for teamet, at vi desværre ikke kommer til start ved Mini Rally Fyn. Vi kan ikke nå, at få bilen opdateret til denne disciplin, og vælger derfor, at springe løbet over. Det er en beslutning, der stikker lidt i hjertet, men vi vil ikke køre med en bil, der ikke er optimeret 100%.

 

 

Slut på nyhedsbrev 10/2001. Vi vil vende tilbage med nyhedsbrev 11 efter løbet.

 

 

Venlige efterårshilsner

 

Bjørnsten Motorsport

 

 

P.S. Tillykke med dagen Pia !!!

 

Mail to Web-master

© PSP-SYSTEM  [TOP] [ ««« ]