Banner 1 Banner 2 Banner 3

 Word-format  [ ««« ]

08/2001

Sommerferien er slut…

Velkommen til nyhedsbrev 08/2001. ”Sylfiden” og Teamchefen var til Rallysprint i Fårvang. Teamet kører Yokohama Cup 3 på søndag, far/søn konkurrencen tilspidses, og der forsøges med ny dækmærke. Bjørnsten Motorsport har nu taget hul på efterårssæsonen.

 

q       Fredag den 10.08.01 klokken 17.22 startede Teamchefen ud på de første 3 ¾ omgang i Fårvangs industrikvarter. Fårvang Rallyshow er måske bedre kendt som Danmarks ældste Rallysprint. Bjørnsten Motorsport var alene repræsenteret af TC med startnummer 22 på døren, det var formålet at teste en ny dæktype inden vores løb i Yokohama Cuppen på søndag. Samtidig skulle vi lige ”måle” os mod konkurrenterne på den 6 kilometer lange rundbane. Men banen i Fårvang er en bane, der stiller store krav til moment og ikke mindst topfart. Vores tro racerbil har hverken eller. Så Peter brugte primært kræfterne på testarbejde.

 

q       Første heat blev kørt på 5.10,22, og med for meget luft i forhjulene var det nu en rimelig tid. Det rakte til en 9. plads i klassen. Med lufttrykket justeret lidt ned i forhjulene, blev det til en tid på 5.07,64 i andet heat. Placeringen i klassen er nu samlet nummer 10.

 

q       På grund af tidspres valgte løbsledelsen at skære en omgang af tredje og sidste heat på rundbanen. Det gav en tid på 3.49,97, selv om den driftede LIGE lovlig langt efter cikanen før ny omgang - se billede under galleriet, hvor der er fuld kontakt med en halmballe. Slut placering i klassen 11, og som nummer 56 generelt. Måske ikke noget at prale af, men vi fik testet de nye dæk på raceren, og TC syntes at det virker rimelig positivt. Samlet vinder blev ikke uventet Henrik Lundgaard med Europas hurtigste Toyota Corolla WRC, og med hans hurtigste heat på 3.07,56 blev vi sendt 42,29 sekunder tilbage på 4,5 kilometer.

 

q       Der ligger nye billeder klar på hjemmesiden fra Fårvang Rallysprint under galleriet. Tak til Steen Vagner for de gode og flotte billeder.

 

q       ”Sylfiden” nu er støvet af efter sommerferien, og skal i aktion allerede på søndag igen. Yokohama Cup 3 afholdes i Høje Tåstrup. P&C kører sammen som sædvanligt, og TC har Jon i højre stolen denne gang. Så nu er far/søn konkurrencen i gang igen. P&C har jo et forspring på +24 sekunder, men har ikke prøvet bilen på de nye dæk. Om det kan give ”den gamle” et lille forspring, må tiden vise. Begge hold må altså give den mængde gas, de kan forsvare, og så må vi se, om det bliver yderligere + på kontoen til P&C, eller om TC får hentet nogle sekunder tilbage.

 

q       Da teamet ikke har præcise detaljer omkring løbet på søndag, vil de sidste vigtige informationer til Bjørnsten Motorsports trofaste læsere af vores nyhedsmail, blive sendt direkte i løbet af ugen. Tid, sted, startnumre m.m.

 

 

Slut på nyhedsbrev 08/2001. På gensyn efter Yokohama Cup.

 

 

Venlige sensommerhilsner

 

Bjørnsten Motorsport

Mail to Web-master

© PSP-SYSTEM  [TOP] [ ««« ]