Banner 1 Banner 2 Banner 3

 Word-format  [ ««« ]

 05/2001

Så er det sommer…

Velkommen til nyhedsbrev 05/2001. Bremseproblemerne er løst, gearkassen var på en kort ferie, Sommerprøver i weekenden 29.06 + 30.06 i Slagelse og en ekstern overraskelse til og fra teamet. Bjørnsten Motorsport er nu klar til race igen.

  • Bremseproblemerne syntes at være helt afklaret nu. Vi fik monteret vores pedalopstilling, tilpasset omløberne og justeret alt op. NU tror vi på at det, bremserne virker. Efter ny optimering kan "Sylfiden" virkelig bremse – så det ryger fra dækkene !!

  • Efter en kort ferie i Tjekkiet, er gearkassen monteret igen. Det viste sig at være en lås til planethjulene, der var knækket. Den er nu skiftet, og der er kommet en ny på i den anden side – just in case. Gearkassen er monteret, og bilen er prøvekørt på de Fynske veje. Alt syntes at virke, som det plejer, så Bjørnsten Motorsport er optimister for fremtiden

  • Racerweekenden står for døren. Den 29. & 30. Juni er der fest i Slagelse. Fredag aften starter vi klokken 18.00 på vaskepladsen. 4 heat med to teams på bilen. P&C vil køre for en placering i det fine selskab, mens Teamchefen har andre gøremål. Far/Søn konkurrencen står stadig på højkant (med +17 sekunder i sønnens favør), og P&C påregner at øge forspringet, fordi – Betina skal nemlig dele sædet med en ekstern deltager. Vi vil ikke røbe her hvem det er – men teamet ved, at debutanten vil få sin sag for. Han ved det bare ikke ……..

  • Lørdag er teamet i action igen. Vi er blevet opfordret til at køre åbnervogn til det Internationale Rallysprint, og har selvfølgelig sagt JA TAK. Vi skal ligesom sidste år åbne hvert heat. Det vil give os mulighed for at få optimeret vores bremser yderligere, da det er med væsentlig højre fart end om fredagen. Så Bjørnsten Motorsport kører begge dage !

  • Så nu er teamets håb, at alle fra >Glemmer aldrig hyggen< og deres bekendte vil komme til racerweekend. Af hensyn til plads på Kasernen, vil Palle gerne have en besked om hvor mange der kommer fra vores team, ligeledes om de bliver og sover i telt og lign. Palle vil så prøve at organisere resten. Svarfristen er til den: 22. Juni klokken 24.00. Efter denne dato er det på egen hånd. Adressen er som vanligt palle@bjornsten.dk

  • Vel mødt i Slagelse.

Bjørnsten Motorsport.

Mail to Web-master

© PSP-SYSTEM  [TOP] [ ««« ]