Banner 1 Banner 2 Banner 3

 Word-format [ ««« ]

01/2001

Velkommen til 2001.

Vi vil gerne sige pænt goddag og velkommen til 2001 sæsonen. Det bliver endnu en spændende sæson. I vinterpausen er der sket mange ting. Rallybilen er blevet splittet totalt ad, og dele af bilen er blevet sendt rundt i Europa for forbedringer. Hjemmesiden er blevet opdateret og samtidig er vi ved at forhandle nye sponsoraftaler.

  • Rallybilen er nu ved at blive samlet igen, og det tager lidt længere tid end beregnet. Vi havde håbet at vise den fremved løbet i Frederikssund den 25.02.01, men det nåede vi ikke. Og vi når det heller ikke til 7-Cuppens start den 18.03.01. Vi mangler stadig nogle af de dele der skal komme ude fra det store Europa, og uden dem kan racerbilen ikke køre. Vores mål på nuværende tidspunkt er, at kunne komme til start i Holbæk den 01.04.01 – Vi håber at være klar til den tid !

  • Hjemmesiden er nu blevet opdateret. Efter en stor gennemgang og en masse nye ideer er der sket en større redigering af siden. Vi har ændret layout og oprettet nogle bedre genveje til interne og eksterne sider. Den primære grund til de store ændringer, ligger i det meget store besøgstal vi har fået på siden. Det er en proces der tager tid, men som skal gøres for at få en god og opdateret hjemmeside. PSP-System er nu klar til fremvisning af den nye side på adressen www.bjornsten.dk En kedelig overraskelse fik vi da hele vores gæstebog desværre gik "ned" ved opdateringen. Så hvis du vil, er du meget velkommen til at give en hilsen.

  • Vi er også i gang med at forhandle nye sponsoraftaler for sæsonen. Vi har desværre måtte vinke farvel til nogle af vore sponsorer, men er heldigvis blevet beriget med nye. Vi vil i et senere brev løfte sløret for hvilke firmaer der har valgt at tro på os.

  • Vi har modtaget en invitation fra Norge. Til sommer afholdes Molde Festival, og der skal vores rallybil fra lille Danmark fremvises. I samarbejde med Molde Veteranbil Klub og Skoda klubben i Norge bliver der afholdt et lille løb på en gokart bane i Molde centrum. For dem der ikke skulle vide hvor Molde ligger er det 10 timers kørsel nordvest for Oslo. Bjørnsten Motorsport glæder sig meget til uge 29 (16. – 21. Juli) hvor arrangementet løber af stablen. Det vil blive Live sendt i Norsk fjernsyn, og det bliver en meget stor oplevelse for vores team.

  • Hermed slutter nyhedsbrev 01.2001, men vi vil som altid holde dig ajour med udviklingen i teamet, og give besked når vi tager racerbilen ud af garagen. Vi forventer os meget af de nye opdateringer der er sket med bilen. Det lykkedes os at "smide" 30 kilo ud af bilen. En meget stor forbedring !!

Venlig hilsen

Bjørnsten Motorsport

Mail to Web-master

© PSP-SYSTEM  [TOP] [ ««« ]