- glemmer aldrig hyggen...

  2000-05-24
Word-format

Nyhedsbrev nummer: 9/2000

Slagelse Rally-Sprint og Sommerprøver 23 & 24. juni

  • I weekenden den 23. & 24. Juni er der for alvor racerløb i Slagelse. Fredag er der Manøvre-Sprint på vaskepladsen, som vi plejer. Om lørdagen er der rigtig Rally-Sprint på selve kasernen. Hele den danske elite vil være til start denne dag, og måske vil nogle af "de store" lege med allerede om fredagen. Du kan gå ind på www.sas-nyt.subnet.dk og få flere oplysninger om løbet.
  • Bjørnsten Motorsport vil være på startlisten begge dage. Teamet vil køre Peter og Jon mod Palle og Christian ( den indbyrdes familie fight ) om fredagen I skrivende stund er det endnu uklart om Palle og Christian må køre om lørdagen Grunden er, at Palle endnu ikke har fået sin rally licens. Vi håber selvfølgelig på at Palle når at få sin licens, så han og Christian også kan køre om lørdagen. Hvis det ikke kommer på plads med Palles licens, vil Palle sidde ved siden af Peter om lørdagen.
  • Bjørnsten Motorsport vil selvfølgelig håbe at vores "fanklub" vil komme og se løbne. Men dette kræver billetter og planlægning. Herunder en pristabel:
  • Adgangsbilletter:

Fredag 30,- kroner - Lørdag 70,- kroner - 
Begge dage 80,- kroner

  • Forplejning:

Aftensmad fredag. Biksemad mm. 40,- kroner

Morgenmad lørdag. Morgencomplet 35,- kroner

Frokost lørdag. Håndmadder á 9,- kroner

Aftensmad lørdag (1) Biksemad mm. 40,- kroner

Aftensmad lørdag (2) Oksegullasch de lux 60,- kroner

  • Da vi skal bestille disse billetter inden den 10.06.00, vil vi allerede nu opfordre dig til at bestille de antal mad og adgangsbilletter du har brug for hos palle@bjornsten.dk. Palle vil så lave en samlet bestilling og betaling. Han vil selvfølgelig også gerne modtage pengene inden den 10.06.00.
  • Lørdag aften skal der i øvrigt være 80’er fest fra klokken 20,00 til klokken …Vi syntes også at du skulle være med til det.
  • Detaljerne om selve løbet vil blive sendt til dig, når vi kommer nærmere på 23 juni.

 

E-mail to Webmaster

© 2000 PSP SYSTEM