- glemmer aldrig hyggen...

  2000-04-14
Word-format

Nyhedsbrev nummer: 6/2000

Resultatet af løbet i Holbæk

  • Løbet blev afholdt med base hos Toyota Holbæk. Første bil rullede ud mod prøverne klokken 09,30. Vi havde fået startnummer 31 og starttid 10.27. Ved teknisk kontrol opdagede man ingen fejl på hverken bil eller klasse tildeling.
  • De 10 prøver der skulle køres, var 5 prøver to gange. På prøve 1, 2 og 3 der var gamle kendinge, satsede Palle lidt for meget på de nye dæk. Vi snurrede rundt én gang og havde 3 kraftige udskridninger. Peter og Palle har kørt de prøver før, så det var ikke lokalkendskabet der manglede, nok snare mere kendskabet til de nye dæk. På prøve 4, fik vi noteret en top 15 tid generelt, og troen på de nye dæk steg gevaldigt. Prøve 5 skulle gå hen og blive en gyser. Hele 5 biler måtte efterlade deres køler inden på prøven. Efter et skarpt sving, stod der en STOR stabel med tømmer. Størrelsen hedder vidst 4 x 8".
  • Efter 5 prøver, var der en kort pause ved Toyota. Palle og Christian måtte bruge pausen til at udskifte batterierne i samtaleanlægget. Ved starten på prøve 1 virkede anlægget lige pludselig ikke, og vi måtte køre de første 5 prøver uden kommunikation. Christian pegede vejen omkring bygningerne efter bedste evne. Det kan ses på tiderne, men vi kørte den rigtige vej på alle prøverne.
  • Ved starten på anden etape, blev vi enige om, at vi ville prøve en anden kørestil. Ikke så bredt. Altså mere kedeligt set med tilskuerøjne. Med friske batterier i samtaleanlægget, kendskab på alle prøverne og dæk vi nu kendte lidt bedre begyndte sekund jagten. Tiderne på prøver 6, 7 og 8 var samlet 42 sekunder hurtigere end prøve 1, 2 og 3. De samme prøver – bare 42 sekunder hurtigere. FEDT. Det hele virkede perfekt, og med tiden 10 sekunder hurtigere på prøve 9 end på prøve 4, satsede vi og klippede 1 sekunder af tiden fra prøve 5 da vi kørte den som prøve 10. Ved ankomst til mål opdagede vi at rattet var knækket i narvet. Palle troede at bilen var punkteret. Der bliver styret mere i sådan en bil, end man regner med.
  • Ved mål afleverede vi startkortet og så os om efter en kop kaffe. Efter ca. 20 minutters "Smalltalk" blev resultatlisten ophængt. Vi var blevet nummer 2 i klassen og skulle have POKAL med hjem. Begejstringen kunde ingen ende tage for det lille team. Vi blev slået med 32 sekunder at en VW Golf GTi, men var 57 sekunder hurtigere en nummer 3 i klassen. En placering som nummer 13 generelt af 32 i mål var det endelige resultat.
  • Vi må ikke glemme, at sige tak til Frank. Frank var afløser for Carsten på kamerasiden. Teamet håber Frank fremover vil bruge lidt af sin fritid som kameramand, da Carsten kan have travlt på jobbet.
  • De nye dæk… - de sidder også på næste gang !!

 

 

Frank, Christian og Palle

 

E-mail to Webmaster

© 2000 PSP SYSTEM