- glemmer aldrig hyggen...

2000-02-03
Word-format

Nyhedsbrev nummer: 1/2000

Klargøring til år 2000

  • Efter en gennemgående optimering af rallybil/RB og vores nye servicevogn/SV vil vi byde velkommen til år 2000.
  • RB har i gennem ca. en måned været adskilt, blevet justeret og optimeret i Fredensborg. I år er det eneste vi ikke har rørt ved motoren. Den viste meget gode takter ved de sidste 2 løb i 1999. Ingen grimme lyde, intet havari eller ting der minder om en "svag" motor. Bremser, undervogn og alle vitale dele er derimod kontrolleret. Undervognen vil i starten af marts blive sænket med 50 millimeter, for et bedre grib og en større stabilitet i de lange og hurtige sving.
  • Vi har i vinterpausen også erhvervet en ny SV, som også har krævet nogle timer i værkstedet. Den er allerede blevet indrettet med øje for løbet i Lithaun til Juli. I Lithaun bliver teamet nemlig modtaget med en 2. Kører, servicehold og indkvartering.
  • Teamet har også arbejdet med PSP-System om vores nye tiltag – hjemmesiden. Det er noget helt nyt for os, og vi forventer, at kunne profilere os i ind og udland. Det er nok den bedste måde at præsentere sit team, bil og sponsorer. Mød os på nettet på www.bjornsten.dk.
  • Årets første løb bliver søndag den 05.03.2000 i Frederikssund. Vi har fået lov at deltage i et lukket løb, med optimeringer og justeringer som den primære faktor og mål. Det er et løb der ikke tæller til noget for vores vedkommende. Det er udelukkende test. Men det er sådanne tests der er meget vigtige for vores strategier for 2000 sæsonen. I løbet vil kun Palle og Christian deltage. Peter og resten af teamet skal være iagttagere og komme de kommentarer der er vigtige for Palle og Christians samarbejde.
  • Løbet begynder klokken 10,00 i Frederikssund, og du kan ringe til Carsten på 21675766 og få den nøjagtige adresse. Den vil være hemmelig indtil Søndag kl 10,00.

 

E-mail to Webmaster

© 2000 PSP SYSTEM