Banner 1 Banner 2 Banner 3

Teamet:

 [ ««« ]


Teamchef:

Peter er årgang ’48, og har været i sporten siden ’71. Peter begyndte med at køre Skoda i ’83 som kører. Er i dag ansvarlig for teamets strategier, kommunikation mellem rallybil og servicemandskab og planlægning af ture rundt i Skandinavien. Kører selv stadig lidt.
Kontakt: Peter@bjornsten.dk

 


Driver:

Palle er årgang ’72 og har været i sporten siden ’83. Palle startede som co-driver for Peter, og sidder selv med rattet i dag. Palle er ansvarlig for at holde rallybilen på vejen og finde sekunder alle vegne. Både i opsætning af bilen og ved at udvikle sine kørefærdigheder og reaktioner.
Kontakt: palle@bjornsten.dk

Servicechef:

Valther er årgang ’58 og har været tilknyttet teamet siden ’88. Er hovedansvarlig for motor og gearkasse problemer. Ved større fejl eller opdateringer der ikke kan klares i DK, forhånds adviserer han Aspekta Motorsport i CZ, så de har varer på lager, når vi ankommer med det defekte materiel.
Kontakt: valther@bjornsten.dk


Foto

 

Mekanikeren:

Michael er årgang ’73 og begyndte i teamet i ’02. Michael er blevet ansvarlig for den mekaniske vedligeholdelse af rallybilen og de forbedringer og ændringer Palle mener der kan fremme hastigheden i rallybilen. Michael er ikke bange for nogle opgaver, og derfor passer han perfekt i teamet.
Kontakt: Michael@bjornsten.dk


Webmaster:

Per begyndte med teamets hjemmeside i ’00. Per er blevet vores ansigt udadtil i cyberspace og teamet påskønner hans arbejde meget. Det er meget vigtigt at kunne profilere sig via nettet, og så er det godt vi har Per ved roret.
Kontakt: Admin@bjornsten.dk

   
Mail to Web-master

© PSP-SYSTEM  [TOP] [ ««« ]